Fashion Accessories just for you - Fri fragt fra 299,-

Om MillaVanilla

Velkommen til MillaVanilla.dk

 

Her kan vi tilbyde dig en webshop med et rigtigt tøseunivers til store og små med et bredt sortiment af alt det vi elsker af smykker, accessories, personlig pleje, tasker og tøj og sko.

 

Vores univers er fyldt med alt, hvad hjertet begærer af smukke og trendy smykker, såsom armbånd, halskæder, øreringe og ringe. Vores accessories er også af høj kvalitet og omfatter et kæmpe sortiment af håraccessories til både voksne og børn, nøgleringe, iphone covers og meget andet.

 

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas i sin egen hud, og derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af personlig pleje-produkter, såsom ansigtsmasker, cremer, shampo/balsam og meget mere. Vi ønsker at hjælpe alle vores kunder med at føle sig smukke og selvsikre.

 

Hvis du er på udkig efter en ny taske til dig selv eller lillepigen, har vi også masser af muligheder at vælge imellem. Vores udvalg af tasker inkluderer alt fra rygsække og skuldertasker til clutch- og håndtasker samt mavebælter. Vi har også et mindre udvalg af lækkert tøj og sko.

 

Uanset om du er på udkig efter noget til en særlig lejlighed eller blot ønsker at forkæle dig selv eller en du har kær, er vores tøseunivers det perfekte sted at finde det. 

 


Vi er en 100% dansk virksomhed og ejes og drives af Tine Juhl Thomsen, som også ejer vores søsterwebshop Thomsons.dk med interiør til boligen.
Thomson Design ejer webshoppen MillaVanilla.dk og vi holder til på Skovbyvej 80, 7080 Børkop. Vores CVR nr. er 31334861
 

Vi vil altid gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til nogen af produkterne i webshoppen. Du er velkommen med spørgsmål på mailen hej@millavanilla.dk, så vil jeg gøre alt for at hjælpe dig! Vi samler på glade kunder hos MillaVanilla, så er der noget du ikke er tilfreds med i din samhandel med os, så skriv til os, så vi ved hvad du er ked af og vi vil prøve at finde den bedste løsning for dig.

 

Husk at holde øje med vores sociale medier sider, hvor vi annoncerer nye produkter og giveaways!

Instagram @millavanilla.dk

 

Vi sægler også vores MillaVanilla sortiment engros til butikker/webshops med CVR nr. 
Skriv gerne til os, hvis du er interesseret i at forhandle vores sortiment fra MillaVanilla på tine@thomsons.dk med dine firmadata, så giver vi dig et engros-logind til webshoppen og du kan handle på engrosvilkår.

 

 

 

© Copyright MillaVanilla.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday