Fashion Accessories just for you - Fri fragt fra 299,-

De Bedste kalendergaver til Børn

Oprettet d. under Pakkekalender

Skab magi i december: De Bedste Pakkekalendergaver til Børn!

December er næsten her, og du ved, hvad det betyder - det er tid til at sprede juleglæde med en fortryllende pakkekalender til dine små og lidt større poder! Men hvordan sikrer du, at hver dag byder på smil og spænding?

 

Lad os komme i gang med at skabe uforglemmelige øjeblikke denne jul!

1. Kreativt Kunstværktøj

Lad dit barn udfolde sin kreativitet med farver, blyanter, maling og papir. Det er en fantastisk måde at fremme deres fantasi og hygge sig på.

2. Eventyrlige Bøger

Inspirér kærligheden til læsning med spændende eventyrbøger, der tager dem med på fantastiske rejser til fjerne verdener. Du kan også skrive dit eget eventyr med 24 kapitler, hvor dine egne børn er hovedpersonerne. Lav en hyggelig stund hver aften og læs dagens afsnit i eventyret. Den slags historier vil de huske hele livet.

3. Fantastiske Legetøj

Lige fra actionfigurer til dukker og byggeklodser, legetøj er altid et hit! Vælg noget, der matcher dit barns interesseområder. I vores webshop finder du et væld af små legetøjsskatter i forskellige temaer som enhjørninger, havfruer, prinsesser, pirater, bamser, sommerfugle, dinosaurer og biler lige her.

4. Sjove Spil

Brætspil og puslespil er fantastiske til at fremme samarbejde og strategisk tænkning, og de er også en sjov måde at tilbringe tid sammen som en familie.

5. Slik og Godter

Børn elsker en lille sød overraskelse i deres julekalender, så hvorfor ikke inkludere små indpakkede slik, frugtstænger, små rosinpakker eller hjemmelavede småkager eller dadlerkugler i et fint syltetøjsglas?

6. Spændende Eventyr

Planlæg nogle eventyrlige udflugter som en tur i skoven, en dag i zoologisk have eller et besøg på en skøjtebane.

7. DIY-Kit til Hjemmelavet Julepynt

Lad dem udforske deres håndværksevner ved at give dem et kit til at lave deres egen julepynt. Sæt en eftermiddag af til at skabe julepynten sammen med dem. De vil elske hyggestunden lige så meget som resultatet.

8. Magiske Filmnætter

Arrangér en hyggelig aften med deres yndlings julefilm eller tegnefilm og masser af popcorn. Forvandl stuen til en biograf og lav dine egne hjemmelavede biografbilletter på computeren og pak dem ind.

9. Skattejagt med Stor Præmie

Afslut pakkekalenderen med en spændende skattejagt, der fører dem til en større gave, måske en ønskegave, gemt et hemmeligt sted i huset. Den 24. december skal der altid bruges nogle ekstra timer på at løse gåder og tyde skattekort for spændte børn.

Husk, nøglen til den perfekte pakkekalender er at tilpasse den efter dit barns interesser og alder. Glem ikke at bruge en skøn tid sammen med dem i december, for det er det, der virkelig gør julen magisk!

Hvis du er typen, der stresser ved tanken om at skulle tænke på og købe 24 gaver til hvert af dine børn, så har vi også en løsning i vores webshop med færdiglavede pakkekalendere. De er smukt indpakket i gavepapir, nummereret og klar til at åbne den 1. december. Du finder et bredt udvalg lige her.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

© Copyright MillaVanilla.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday